Cancun

Cancun a turisták által nagyon közkedvelt város, kb. 57.000 lakosa van. A városhoz gyönyörű szigetek és partok tartoznak. A sziget összesen 18 km hosszú, a kontinenssel két híd köti össze. A tájékozódás itt annyira egyszerű, hogy az épületeknek nincs házszámuk sem. A szigeten információs központ nincs, de a reptéren mindenről tudnak tájékozódni a turisták, valamint  szigeten számos utazási iroda található, ahol nagyon segíthető készek az ide utazókkal. Bankok szintén nem jellemzőek, de pénzváltókat találunk.
Cancunban viszonylag jó a közbiztonság, de ugyanúgy, mint a világban bárhol, a turisták itt se hagyhatják értékeiket őrizetlenül.. A közlekedés elég veszélyes, így az autóbérlésnél vigyázzanak. Cancunban találhatóak történelmi múzeumok, ahol megnézhetnek rengeteg gyűjteményt a maja művészetből és a régebbi kultúrákból. A sziget partja gyönyörű strandokkal körülvett. Sokszor felvetődő kérdés, hogy melyik a legszebb, mivel a homok mindenütt egyforma, de a légkör és az emberek, akik idelátogatnak különbözőek. A szörfözés szintén nagyon közkedvelt, egy két helyen tilos, de ezt jelzik.
A part mentén szinte bárhol megállhatnak a turisták búvárkodni, nem fognak csalódni. A sziget körül az élővilág csodálatos. A turisták körében nagyon közkedveltek a tengeri kirándulások, cápavadászattal összekötve, vagy csak a hajókázás a part mentén.
Az éjjeli élet itt elég mozgalmas, ugyanis rengeteg bár és szórakozó hely található. A bárokon kívül természetesen vásárlásra is van lehetőség bőven, kis utcákban vásárokat is találunk. A legnagyobb bevásárló központ az ún. turista színház..

cancun mexiko nyaralas

Foglaljon Szállást / Repülőjegyet az Amazonneten!

Kérem válasszon indulási dátumot:


Repülős utazás Csak szállás Csak repülőjegy