Playa del Carmen (Mexikó)

Playa del Carmen többnyire turisták által lakott rész. Kb. kétszázezer lakosa van. A helyi lakosok az oda utazó turisták szolgáltatásaiból élnek. Gyönyörű hófehér homokos hosszú partszakasz található itt, nem véletlenül épült ide annyi gyönyörű szálloda.

A Playacar hotelövezet teljesen körülkerített, őrzött és nagyon biztonságos, tiszta és elegáns rész. Több bevásárló központ található itt de a luxus üzletekben kívül a helyi árusok portékáit is megtalálhatóak. A hangulatos belváros és Playa del Carmen hotelövezetének túlsó vége között a legnagyobb gyalogtávolság is csak 30-45 perces, amit a tengerparton sétálva is megtehetünk. Természetesen taxival is el lehet jutni a központba, ami kb. 5-10 perces menetidőt jelent. (kb. 7-9 dollár). Playa del Carmen kiemelkedő vonzerejét jelenti a hosszú sétálóutcája. Esténként érdemes itt sétálgatni ugyanis rengeteg kávézó, étterem, bár található itt. Nagyon hangulatos hely, egészen más a légkör, mint Cancún főutcáján.

image003(12-09-15-34-55)

A Riviera Maya részét képező Playa del Carmennek sok kilométeres partszakasszal rendelkezik. A tengervíz nagyon szép azúrkék, a homokföveny finom. Egyesek szerint a tenger szebb Playa del Carmennél, mint Cancúnnál. Playa del Carmennek a belvárossal ellentétes vége után már lényegében szabad természet van, érintetlen partszakasz. A Playa del Carmeni partok vizei tiszták, de elég hullámosak.
Fedezze fel Ön is Playa del Carment!!!

Foglaljon Szállást / Repülőjegyet az Amazonneten!

Kérem válasszon indulási dátumot:


Repülős utazás Csak szállás Csak repülőjegy